Az iontoforézis eszközei:


Az elektro izzadásgátlók olyan eszközök, amelyeket kifejezetten a túlzott izzadás elleni küzdelemre fejlesztettek ki a test minden részén. Ezek jóváhagyott orvosi eszközök, és a legjobb, túlzott izzadással foglalkozó orvosok írják alá őket. Jelenleg világszerte több mint 150.000 embernek segítenek, és több száz egészségügyi intézmény használja őket.

Electro Antiperspirant® ELITE
977 $ 1 200 $
Raktáron 1x
Fizetések elkülönítése 246 $
Alkalmazható a test bárhol
Teljesen automatikus polaritásváltás
A legerősebb gép világszerte
Tápellátás elemekről, valamint elektromos hálózatról
Az egyenáram ereje + az impulzusterápia gyengédsége
Teljesen automatikus az új generációs gép

A hatékonyak között is a leghatékonyabb! Az első impulzusos és teljesen automatizált készülék, mely a kórházak, klinikák és az otthoni felhasználók számára lett tervezve, hogy egyetlen alkalmazás során megszabadítsa Önt az izzadástól. A kezelés elején beállítható, milyen testrészen akarja alkalmazni az adott kezelést azután a beépített számítógép önmagától mindent elvégez. A forradalmian új pulzusos technológia lehetővé teszi bármely testrész kezelését, éspedig nagyon érzékenyen kényelmetlen érzések nélkül. Hála a hálózati adapternek és a beépített nagy kapacitású akkumulátornak már nem történhet meg, hogy meglepetésként érje Önt az elemek lemerülése. A kezek-, lábak-, és hónaljak túlzott izzadásproblémájának végleges és kényelmes megoldása (az alapcsomag). A hozzáadott adapterekkel sikeresen kezelhető hosszú távon a fej, homlok, has, hát, fenék, mellkas és egyéb testrészek túlzott izzadása is. Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett a termékkel, és ingyenes expressz szállítást bárhová!

További információ...
A kedvezmény végéig 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Forte
495 $ 699 $
Raktáron 1x
Fizetések elkülönítése 124 $
Klinikailag megerősített 100% -os hatékonyságot az izzadás ellen
Alkalmazható a test bárhol
Könnyen kezelhető
Hálózati tápegység 100-240V
Teljesen automatikus polaritásváltás

Szabaduljon meg az izzadástól bárhol a testén egy teljesen új technológiával, amelyet az elmúlt évtized legsikeresebb megoldására alapozva fejlesztettek ki az extrém izzadás ellen. Az első és mindezidáig az egyetlen megoldás a világon, amely a klinikai kísérletek során a résztvevők 100 százalékánál megállította az izzadást. Szüntesse meg az izzadást a kezein, lábfejein vagy a hónaljában (az alapcsomag segítségével). Választható adapterek segítségével a fej, homlok, felsőtest, hát, fenék, mellkas és egyéb testrész extrém izzadása is sikerrel kezelhető, és az eredmény hosszan tartó lesz. Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett a termékkel, és ingyenes expressz szállítást bárhová!

További információ...
A kedvezmény végéig 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Sensitive PRO
538 $ 901 $
Raktáron 1x
Fizetések elkülönítése 111 $
Hálózati tápegység 100-240V
Teljesen automatikus polaritásváltás
A kéz segítség nélküli kezelése
Gyengéd PULS technológia
Alkalmas a hónalj kezelésére
A terápia automatikus indítása

Új generációs készülék kiterjesztett hatással, kifejezetten a nők és érzékeny bőrű betegek számára. Az új forradalmi technológiának köszönhetően az izzadást gyorsan és nagyon hosszú időre megállítja. Ez a speciális fejlesztés lehetővé teszi mindkét kéz kezelését egy másik személy segítsége nélkül, és lábak és hónalj kezelését (mindez az alapcsomagban). Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett a termékkel, és ingyenes expressz szállítást bárhová!

További információ...
A kedvezmény végéig 00d 00:00:00
Gyors végtagterápiás készlet
657 $ 979 $
Raktáron 5x
Fizetések elkülönítése 151 $
Hálózati tápegység 100-240V
Teljesen automatikus polaritásváltás
Gyengéd PULS technológia
Alkalmas a hónalj kezelésére
A terápia automatikus indítása
Kétszer gyorsabb kezelés minden végtagra

Az első eszköz a piacon, amely gyors kezelést tesz lehetővé a kézen és a lábon is. Mind a négy végtag kezelési időtartama a felére lett csökkentve (maximum 24 perc) és annak gyors és maradandó hatása nem változott. Az automatikus rendszernek köszönhetően Ön nem függ más személy segítségétől. Legyen már ma száraz a keze és a lába, ráadásul mindezt pénzvisszafizetési garanciával és ingyenes expressz szállítással!

További információ...
A kedvezmény végéig 00d 00:00:00

Tartozékok:


Az Electro izzadásgátló tartozékai.

Kényelmes hónalj adapterek
79 $ 119 $
Raktáron 5x

Anatómiai adapterek, amelyek alkalmazkodnak a hónalj egyenetlenségeihez, és biztosítják az elektro-izzadásgátló terápia tökéletes átvitelét a túlzott izzadás által érintett bőrre. Évente több ezer férfi és női vásárlónk egyértelmű választása.

A kényelmes hónaljadapterek minden készülékünkkel kombinálhatók, és az Ön nyelvén készült használati utasítással érkeznek.

További információ...
Arc adapter
119 $ 189 $
Raktáron 5x

Ezt az anatómiai maszk alakú adaptert az elülső arcterápiához tervezték. Ha izzad az ajkak körül, az orr alatt, a szem körül és az arc más részein, akkor ez az adapter az Ön számára készült. Ha magasabb a homloka, célszerű a Homlokadapterrel kombinálni.

Az Electro Antiperspirant Forte vagy Electro Antiperspirant ELITE izzadásgátlóval kombinálva használható. Az Ön nyelv én készült használati útmutatót mellékeljük.

További információ...
Speciális applikátor
89 $ 139 $
Raktáron 5x

Ez az applikátor a legsokoldalúbb a kínálatunkban. Különösen a has, a mellkas, a hát, a fenék, de a combok és a vádli területén is használható.

Az Electro Antiperspirant Forte vagy Electro Antiperspirant ELITE készülékkel kombinálva ügyfeleink ezrei használják az említett területek bármelyikének kezelésére . Az Ön nyelvén készült használati utasítást mellékeljük.

További információ...
Adapter a homlokhoz
89 $ 139 $
Raktáron 2x

Hacsak a homlokán izzad, ez az adapter az Önszámára készült . Az Electro Antiperspirant Forte vagy az Electro Antiperspirant ELITE izzadásgátlóval kombinálva használható.

A homlokadapter az Ön nyelvén készült használati utasítást tartalmaz.

További információ...
Adapter a fej hajrészéhez
239 $ 299 $
Raktáron 3x

Azoknak készült adapter, akik különösen a fejhajas részén vagy a tarkón izzadnak. Ha a hajadból izzadsággyöngyök kerülnek az arcodra és a ruhádra, akkor ez az adapter az Electro Antiperspirant Forte vagy Electro Antiperspirant ELITE izzadásgátlóval együtt neked szól.

Az Ön nyelvén készült használati utasítás mellékelve.

További információ...
Nagy tartályok Electro izzadásgátlóhoz
88 $
Raktáron 5x

Ha a lába nagy vagy bokáig izzad.