Még ebben a forróságban is megállítjuk az izzadást!

Részesüljön a visszautasíthatatlan, 40%-os árengedményben, 06/23/2024 és éljen újra teljes értékű életet.

személyre szabott kezelés

Elsődleges feladatunk, hogy segítsük Önt a túlzott izzadással úgy, ahogy magunkon vagy szeretteinken tennénk. Nem csak egy technológiai cég vagyunk aki egészségügyi termékeket gyárt. Mi tényleg szeretnénk segíteni, szóval nem vagyunk elégedettek csak egy eszközt eladva Önnek.

Mi magunk is kipróbáltuk az Electro Antiperspirants termékcsaládunk összes készítményét. Mindenféle izzadás típussal van tapasztalatunk és segítettünk több, mint 150.000 embert ezidáig akiket a túlzott izzadás problémája érint. Minden a kiválasztott gépezet átvételével kezdődik, beleértve a részletes utasításokat az Ön anyanyelvén. A használati utasítás már a küzdelem fele. Azt javasoljuk, hogy olvassa el legalább 2x az első használat előtt.

 

Kezdje el a Kezelést

Ha bármi kérdés merülne fel a használati utasítás elolvasása után, ingyenesen felkereshet minket EMAILBEN vagy TELEFONON. Tanácsot adunk majd mindig azzal kapcsolatban, hogy hogyan kezdje el a kezelést és hogyan folytassa azt. A legfontosabb a kezelés elején a kommunikáció, hogy minden kérdést tisztázhassunk. Több tízezernyi embernek adtunk már tanácsot. Önnek is segíteni fogunk.

 

Várjon az Eredményekre

Testrésztől függően, mindig 4-12 kezelés után fog abbamaradni az izzadás. Az izzadás gyorsan megszűnik az esetek többségében. Használja kezelést és még mindig izzad, majd egy nap arra kel, hogy már nem izzad többé. Igen, tudjuk hogy alvás közben nem izzad, csakúgy mint mi. Amint abbamarad az izzadás, hagyja abba a kezelést. Onnantól kezdve a fenntartás fázisa következik és csak 2-3 kezelést kell elvégeznie amint lassan újra tapasztalja az izzadást.

 

Mi itt vagyunk az Ön számára, és inkább meghalnánk, mint hogy ne segítsünk.

Tudjuk, hogy milyen érzés túlzott izzadással élni, szóval nem fogunk megállni ameddig meg nem szárad.

 

Válassza ki, hogy hol szeretne megszabadulni a túlzott izzadástól  vagy Vásároljon Electro Antiperspirantot

 

Szüksége van több tanácsra a kezeléssel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az izzadás nem szűnik meg 12 kezelés után, nem kell aggódnia. Ez ritka, de tapasztalat alapján tudjuk, hogy hogyan kell módosítani a kezelést úgy, hogy meg tudjunk mindent oldani. Először is, fontos hogy megkeressen minket amilyen hamar csak lehetséges a legutóbbi kezelés után. Küldünk majd pár kérdést amikre tudja majd a választ a már befejezett kezeléseknek köszönhetően. Ezután, a válaszai alapján összekészítünk egy EGYÉNI TERVET, személyre szabva az Ön számára, ami megszünteti majd az izzadást. Segítettünk már olyan embereknek, akik atópiás ekcémától szenvedtek a kezeiken, amik szintén izzadtak a terv végrehajtása folyamán, és segítettünk még érzékeny bőrű embereknek is és még sokaknak.