Kényelmes hónalj adapterek
79 $ 119 $
Raktáron 4x

Anatómiai adapterek, amelyek alkalmazkodnak a hónalj egyenetlenségeihez, és biztosítják az elektro-izzadásgátló terápia tökéletes átvitelét a túlzott izzadás által érintett bőrre. Évente több ezer férfi és női vásárlónk egyértelmű választása.

A kényelmes hónaljadapterek minden készülékünkkel kombinálhatók, és az Ön nyelvén készült használati utasítással érkeznek.

További információ...
Arc adapter
119 $ 189 $
Raktáron 1x

Ezt az anatómiai maszk alakú adaptert az elülső arcterápiához tervezték. Ha izzad az ajkak körül, az orr alatt, a szem körül és az arc más részein, akkor ez az adapter az Ön számára készült. Ha magasabb a homloka, célszerű a Homlokadapterrel kombinálni.

Az Electro Antiperspirant Forte vagy Electro Antiperspirant ELITE izzadásgátlóval kombinálva használható. Az Ön nyelv én készült használati útmutatót mellékeljük.

További információ...
Speciális applikátor
89 $ 139 $
Raktáron 1x

Ez az applikátor a legsokoldalúbb a kínálatunkban. Különösen a has, a mellkas, a hát, a fenék, de a combok és a vádli területén is használható.

Az Electro Antiperspirant Forte vagy Electro Antiperspirant ELITE készülékkel kombinálva ügyfeleink ezrei használják az említett területek bármelyikének kezelésére . Az Ön nyelvén készült használati utasítást mellékeljük.

További információ...
Adapter a homlokhoz
89 $ 139 $
Raktáron 1x

Hacsak a homlokán izzad, ez az adapter az Önszámára készült . Az Electro Antiperspirant Forte vagy az Electro Antiperspirant ELITE izzadásgátlóval kombinálva használható.

A homlokadapter az Ön nyelvén készült használati utasítást tartalmaz.

További információ...
Adapter a fej hajrészéhez
239 $ 299 $
Raktáron 3x

Azoknak készült adapter, akik különösen a fejhajas részén vagy a tarkón izzadnak. Ha a hajadból izzadsággyöngyök kerülnek az arcodra és a ruhádra, akkor ez az adapter az Electro Antiperspirant Forte vagy Electro Antiperspirant ELITE izzadásgátlóval együtt neked szól.

Az Ön nyelvén készült használati utasítás mellékelve.

További információ...
Nagy tartályok Electro izzadásgátlóhoz
88 $
Raktáron 2x

Ha a lába nagy vagy bokáig izzad.