Még ebben a forróságban is megállítjuk az izzadást!

Részesüljön a visszautasíthatatlan, 40%-os árengedményben, 06/23/2024 és éljen újra teljes értékű életet.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ELECTRO ANTIPERSPIRANT

 

Mi is az az Electro Antiperspirant

Az Electro Antiperspirant egy szerkezet, amelyet a test bármely pontján fellépő legerősebb izzadás ellen fejlesztettek ki. Elfogadott orvosi eszköz, és a legjobb, extrém izzadással foglalkozó orvosok által is támogatott. Jelenleg több mint 150.000 embert segít világszerte, és többszáz orvosi létesítményben használják.

 

Hogyan működik az Electro Antiperspirant eszköz

Az Electro Antiperspirant egy fejlett és biztonságos technológiát használ, az iontoforézist. Ez a technológia nagyon gyenge elektromos impulzusokkal stimulálja az extrém izzadással érintett bőrtfelületet, így a probléma napokon belül megszűnik. Az elvárt hatás napokon belül bekövetkezik, és akár hónapokig is tarthat. Ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntartsuk, a kazelés akárhányszor megismételhető kellemetlen mellékhatások nélkül.

Milyen fajta izzadás ellen hatásos az Electro Antiperspirant

Bármelyik Electro Antiperspirant megszabadít mindenféle izzadástól (beleértve a stresszes izzadást), függetlenül attól, hogy azt mi is okozza. Izzad a tenyere vagy a lába? Képtelen nyitott cipőben járni nyáron, vagy váltóruhát kell magával vinnie a munkába az izzadás miatt? Izzad, amikor beszédet kell mondania, vagy akár ok nélkül is? Ismerős érzés, hogy izzadságfoltok vannak a hónaljában, izzadság csepeg a homlokáról, izzad a háta vagy az ülepe? Az Electro Antiperspirant segít önnek is.

 

SZERETNÉ MEGOLDANI AZ IZZADÁSÁT, ÉS ISMÉT NORMÁLIS ÉLETET ÉLNI?

 

 

Még több információ az izzadás kezeléséről  VAGY  Vásároljon Electro Antiperspirantot 

 

Electro Antiperspirant® ELITE