Mondjon búcsút az izzadásnak teste bármely részén egy hét alatt! Az Electro Antiperspirant már másoknak is segített megszüntetni az izzadást. Az egyetlen a világon, amelyet klinikai

tanulmányok igazolnak. Önnek is segíteni fog! Ha 2022.08.14-ig előtt vásárol, akár US$204 kedvezményt is kaphat.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT
Túlzott izzadás / hyperhidrózis okai

A túlzott izzadás, más néven hiperhidrózis, leggyakrabban serdülőkorban, a hormonális változások, a menopauza, és a terhesség alatt nyilvánul meg. Nem kivételek azok az esetek sem, amikor az egyén a túlzott izzadástól már egészen kicsi kortól szenved. Mi okozza a túlzott izzadást, az orvosok nem tudják a mai napig megbízhatóan megindokolni. Ami viszont ismert, hogy ez egy örökletes betegség, amelyet a családtagok egy része továbbít a leszármazottainak. Az oka valószínűleg az idegi impulzusok meghibásodásában rejlik, amelyeket az agy továbbít a verejtékmirigyekhez. Ez az idegi impulzus utasítja a verejtékmirigyeket a nagyobb mértékű verejtékezés szükségességére, és teszi ezt akkor is, ha a szervezet azt nem is igényeli.

Ennek az alapelvén működik egy nagyon ellentmondásosnak vélt műtét, az úgy nevezett mellkasi-, és ágyéki szimpatektómia. Amikor is a sebész a hónaljban vagy az ágyékon ejtett kis lyukakon keresztül eltávolítja az idegcsomót (szimpatektom), amelyeken keresztül az impulzusok továbbítva vannak. Az ilyen műtét után az izzadás megszűnik ugyan, de a rendelkezésünkre álló információk szerint azonos mértékben jelenik meg máshol a szervezetben. Ezt a műtétet nem lehet nyugodt lelkiismerettel ajánlani senkinek.