Forró nyár izzadás nélkül? Az Electro Antiperspirant segítségével ez lehetséges! Előnyös árak 2021.06.22-ig.

Iontoforézis izzadás ellen, ingyenes szállítással

Akár Franciaországból, Fülöp Szigetekről, Havairól, Vietnamból, Kanári Szigetekről vagy akár Bhutánból származik, Az Electro Antiperspirant készüléket mindig ingyenesen kiszállítjuk, néhány munkanapon belül.

Amerikai Egyesült Államok: 1 munkanapon belül

Észak-Amerikába:1 munkanapon belül
Dél-Amerikába:1-3 munkanapon belül
Európába:2-3 munkanapon belül
Ausztráliába:2-4 munkanapon belül
Ázsiába:2-4 munkanapon belül

A szállítási költségeket a termék ára már tartalmazza, Önnek nem kell semmit azon felül fizetnie. Ahol ez lehetséges, azokat az expressz szállítási szolgáltatásokat használjuk (UPS, DHL, stb.), amelyek villámgyorsan kiszállítják Önnek a küldeményt a világ bármely pontjára. Néhány országban a hagyományos postát használjuk. Mindenesetre Ön mindig kap a mail címére, amelyet a megrendelésnél megadott, egy nyomon-követési számot, amellyel nyomon követheti a szállítmánya mozgásának útját, míg kézhez nem kapja azt.

* Amennyiben az Európai Unió országain kívül van a lakhelye, lehetséges, hogy az Ön országának vámhivatala behozatali vámot fizettet Önnel. Ennek az összegnek nagyságát nem tudjuk befolyásolni, ezért azt javasoljuk, hogy még mielőtt az Electro Antiperspirant készüléket megrendelné, tudakozódjon a vámilleték nagyságát illetően az Ön vámhivatalában.