Élvezze az első izzadásmentes nyarat! Az Electro Antiperspiranttal egy hét alatt elérheti a kívánt szárazságot teste bármely részén.

Ha 2024.04.16-ig rendel, akár 40% kedvezményt kaphat bármely Electro Antiperspirantra.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT
Iontoforézis izzadás ellen, ingyenes szállítással

Akár Franciaországból, Fülöp Szigetekről, Havairól, Vietnamból, Kanári Szigetekről vagy akár Bhutánból származik, Az Electro Antiperspirant készüléket mindig ingyenesen kiszállítjuk, néhány munkanapon belül.

Amerikai Egyesült Államok: 1 munkanapon belül

Észak-Amerikába:1 munkanapon belül
Dél-Amerikába:1-3 munkanapon belül
Európába:2-3 munkanapon belül
Ausztráliába:2-4 munkanapon belül
Ázsiába:2-4 munkanapon belül

A szállítási költségeket a termék ára már tartalmazza, Önnek nem kell semmit azon felül fizetnie. Ahol ez lehetséges, azokat az expressz szállítási szolgáltatásokat használjuk (UPS, DHL, stb.), amelyek villámgyorsan kiszállítják Önnek a küldeményt a világ bármely pontjára. Néhány országban a hagyományos postát használjuk. Mindenesetre Ön mindig kap a mail címére, amelyet a megrendelésnél megadott, egy nyomon-követési számot, amellyel nyomon követheti a szállítmánya mozgásának útját, míg kézhez nem kapja azt.

* Amennyiben az Európai Unió országain kívül van a lakhelye, lehetséges, hogy az Ön országának vámhivatala behozatali vámot fizettet Önnel. Ennek az összegnek nagyságát nem tudjuk befolyásolni, ezért azt javasoljuk, hogy még mielőtt az Electro Antiperspirant készüléket megrendelné, tudakozódjon a vámilleték nagyságát illetően az Ön vámhivatalában.