Már emberek százezreinek segítettünk, most Önön van a sor. 2023.10.2-ig akár US$300 kedvezményt is kaphat minden egyes készülékre.

Ingyenes szállítás bárhová a világon és pénzvisszafizetési garancia.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT
Electro Antiperspirant 100°C-os szaunában

Mi is az az Electro Antiperspirant

Az Electro Antiperspirant egy szerkezet, amelyet a test bármely pontján fellépő legerősebb izzadás ellen fejlesztettek ki. Elfogadott orvosi eszköz, és a legjobb, extrém izzadással foglalkozó orvosok által is támogatott. Jelenleg több mint 130000 embert segít világszerte, és többszáz orvosi létesítményben használják.

Hogyan működik az Electro Antiperspirant eszköz

Az Electro Antiperspirant egy fejlett és biztonságos technológiát használ, az iontoforézist. Ez a technológia nagyon gyenge elektromos impulzusokkal stimulálja az extrém izzadással érintett bőrtfelületet, így a probléma napokon belül megszűnik. Az elvárt hatás napokon belül bekövetkezik, és akár hónapokig is tarthat. Ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntartsuk, a kazelés akárhányszor megismételhető kellemetlen mellékhatások nélkül.


Milyen fajta izzadás ellen hatásos az Electro Antiperspirant

Bármelyik Electro Antiperspirant megszabadít mindenféle izzadástól (beleértve a stresszes izzadást), függetlenül attól, hogy azt mi is okozza. Izzad a tenyere vagy a lába? Képtelen nyitott cipőben járni nyáron, vagy váltóruhát kell magával vinnie a munkába az izzadás miatt? Izzad, amikor beszédet kell mondania, vagy akár ok nélkül is? Ismerős érzés, hogy izzadságfoltok vannak a hónaljában, izzadság csepeg a homlokáról, izzad a háta vagy az ülepe? Az Electro Antiperspirant segít önnek is.

SZERETNÉ MEGOLDANI AZ IZZADÁSÁT, ÉS ISMÉT NORMÁLIS ÉLETET ÉLNI?

Az orvosok ajánlásai (kattints a kinagyításhoz)

Kövesse a videón levő instrukciókat