Már emberek százezreinek segítettünk, most Önön van a sor. 2023.10.2-ig akár US$300 kedvezményt is kaphat minden egyes készülékre.

Ingyenes szállítás bárhová a világon és pénzvisszafizetési garancia.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT

Electro Antiperspirant videó áttekintése

Electro Antiperspirant 100°C-os szaunában

Az orvosok ajánlásai és az Electro Antiperspirant eszközökkel kapcsolatos tapasztalataik.

Electro Antiperspirant vásárlói videók áttekintése

Electro Antiperspirant vásárlói videók áttekintése

Az Electro Antiperspirant használói írtak nekünk

Az izzadság már elég régóta rontotta za életemet, végre nem érzem magam úgy, mintha vízben állnék. A lábam öt alkalmazás után megszűnt izzadni, és már majdnem egy hónapja száraz vagyok.

Electro Antiperspirant Sensitive Honza Cseh Köztársaság

Jó napot, nem hittem, hogy az én izzadásomon valami segíthet, de amikor kipróbáltam ezt a készüléket, ez igazán segített. Gyermekkorom óta borzasztóan izzadt a tenyerem, lábam és a hónaljam, de most már csak néha és keveset. Nagyon köszi a terméket, és ajánlom!

Electro Antiperspirant David Cseh Köztársaság

A készüléket 2013. április 16-án rendeltem az USA-ba címezve. Szlovákiából származom és az Egyesült Államokban élek. Az első hét használata után a kéz- és lábizzadásom megszűnt és ez volt a legjobb hónap az életemben - izzadás nélkül. Köszönöm.

Electro Antiperspirant Sensitive Üdvözlettel, Viera

A kezeim kiskoromtól fogva izzadtak, az iskolában, és később a munkahelyemen valóságos horrorokat éltem át. Körülöttem mindent egyfolytában átitattam verejtékkel. Kezet nyújtani valakinek nem jött számításba, olyannyira szégyelltem, hogy izzadok. Az Electro Antiperspirant négy nap leforgása alatt megszabadított az izzadástól, és az már egy hónapja nem tért vissza.

Electro Antiperspirant Raul Spanyolország

Az Electro Antiperspirant két használat után segített rajtam, az izzadás teljesen eltűnt, lehetséges ez egyáltalán?!? Mennyi ideig tart így ki?

Electro Antiperspirant Nadya Oroszország

Tizedik napja használom az Electro Antiperspirant készüléket és az izzadás megállt. Szeretném megkérdezni, mit tegyek tovább. A készüléket a lábaim és kezeim kezelésére használom.

Electro Antiperspirant Helmut Németország

Nem tudom megállni, hogy megosszam a tapasztalataimat és segítsek azoknak, akik ugyanúgy kínlódnak, mint én (minden, amihez hozzányúltam, nedves lett, a kézfogástól való rettegés… hiszen mindnyájan jól ismerjük mindezt…). Negyven év gyötrelem véget ért két-három kezelés után. Igen, három kezelés után! Egyszerűen hihetetlen!!! Egyszerre mindenkivel kezet fognék, már nem kerülöm a társaságot, és szertném magamnak bepótolni mindazt, amiben korlátoztam magamat több mint negyven éven át. A befektetett pénz százszorosan megtérült! Köszönöm a segítséget!

Electro Antiperspirant Sensitive Jarka Szlovákia

Sok éven át szenvedtem a túlzott izzadás miatt. Műtéten is voltam - szimpatektómián, 40%-ban segített, de a probléma megmaradt. 3 hete vettem meg az Electro Antiperspirant készüléket. KIVÁLÓ!!!!!!!!!!!!! Csupán 6 kezelés után a kezem és a lábam teljesen száraz. Igazán nem tudom, hogyan köszönjem meg, egyszerűen nincs szavam. KÖSZÖNÖM! AJÁNLOM!!!!!!!!!!

Electro Antiperspirant Erzsébet Lengyelország

3 héttel ezelőtt vásároltam meg a készüléket, és még két hét sem telt el és máris teljesen megszűntette az izzadást. El sem tudja képzelni senki sem milyen érzés ez...egy fél életen át küszködtem a gátlásaimmal, már sehova sem kívánkoztam menni... felszabadultam és felszabadult az életem egy nagy stressz alól.. nagyon köszönöm

Electro Antiperspirant ELITE Enikő Magyarország

A fejbőrőm fokozott izzadásától már pubertás korom óta próbáltam majdnem reménytelenül szabadulni, és még néhány hónappal ezelőtt is azzal a tudattal éltem, hogy az izzadás normális, egészséges, és eltávolítja a szervezetből a káros anyagokat. Legalábbis ezt állította a kezelőorvosom. Az Önök műszerét először januárban próbáltam ki, és mindjárt az első kezelés után 50-60 %-os javulás állt be, a második kezelés pedig teljesen megszüntette az izzadást. Tehát feltételezem, hogy most már csak havonta egyszer kell alkalmaznom. Van valami jó tanácsuk a hatás fenntartására? Nagyon köszönöm a választ.

Electro Antiperspirant ELITE Martin Szlovákia

Az iontoforézis készülékek összehasonlítása Vásároljon Iontoforézis készüléket

Klinikai vizsgálati prezentáció

Hogyan használjam a hónalj adaptereket