Élvezze az első izzadásmentes nyarat! Az Electro Antiperspiranttal egy hét alatt elérheti a kívánt szárazságot teste bármely részén.

Ha 2024.04.16-ig rendel, akár 40% kedvezményt kaphat bármely Electro Antiperspirantra.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT

Világszerte a leghatékonyabb megoldás

Világszerte a leghatékonyabb megoldás az izzadás ellen

Az Electro Antiperspirantok sohasem lennének olyan hatékonyak, ha csak kopíroznánk a megoldásokat, amelyekből a világon sok van. Hogyan lehet, hogy az Electro Antiperspirant volt az első és eddig is az egyetlen eszköz a piacon, amely segített a klinikai vizsgálat során a páciensek teljes 100%-nál? A technológián, melynek köszönhetően az Electro Antiperspirantok olyan hatékonyak, már évekkel előtte, hogy azok a piacra lettek bevezetve, dolgoztunk. Jobbítottuk és teszteltük őket újra és újra, amíg nem tudott ténylegesen segíteni mindenkinek, akit a túlzott izzadás kínoz. Nem számít, milyen testrészen kívánja az Electro Antiperspirantot használni, az adapterek és iontoforézis készülékek széles kínálatából mindenki igazán választhat. Az Electro Antiperspirant® a HIGHTECH DEVELOPMENT Group vállalat védjegye, ha úgy dönt, hogy ezzel a névvel fémjelzett terméket válassza, biztos lehet benne, hogy márkás terméket kap, amelyet páciensek ezrei sikerrel használnak világszerte.

Az áramütés megelőzése

Iontoforézis gép, elektrosokk kezelés nélkül

Nagyon fontos jellemzője minden Electro Atiperspirantnak a biztonságuk. Minden készülékben több védelem van beépítve, amelyek mindig kivédik az esetleges veszélyt. Az Electro Antiperspirant Sensitive és az Electro Antiperspirant ELITE pulzáló készülék még odáig is elment, hogy egészen kizárják egy esetleges áramütés lehetőségét, azok helytelen használatánál is. Ennek a biztonságos technológiának a titka az elektromos áramkörök rendszerében van, amely állandóan alkalmazkodik az Ön testéhez és így testre szabott terápiát alakít ki. Bármikor a terápia alatt kiveszi a végtagjait a tartályokból vagy leveszi az adaptereket a testéről, az áramkör reagál és megvédi Önt a kellemetlen áramütéstől. Ez a technológia a világon egyedülálló és védjeggyel ellátott, ezért nem találja azt sehol, csak az Electro Antiperspirantokban. Abszolút biztonság és klinikailag bizonyított 100% hatékonyság, ez az Electro Antiperspirant.

Az iontoforézis készülékek összehasonlítása Vásároljon Iontoforézis készüléket

PULZáló terápia

Iontoforézis készülék, PULS terápiával

A pulzáló terápia egy teljesen új technológia?, amely először az Electro Antiperspirant ELITE készülékben volt használva. A klasszikus Electro Antiperspirant bevált technológiájára és az Electro Antiperspirant Sensitive-re épül és egy teljesen új áramrendszert tesz hozzá, ami által még a legérzékenyebb ember is képes használni a iontoforézis készüléket, és így megszabadulni a túlzott izzadástól bármely testrészén. Az Electro Antiperspirant ELITE készülékben lévő PULZáló áram teljesen beállítható, nincsen ráutalva az előre beállított értékekre, amelyek nem biztos, hogy mindenki számára megfelelőek. Hogy kik azok a személyek, akiknek a legmegfelelőbb kéne hogy legyen, természetesen azok, akiknek az elektroterápia a legkényelmetlenebb. Ön érzékeny és szeretné használni az Electro Antiperspirantot az egész testén? Válassza az Electro Antiperspirant ELITE készüléket. Az érzékeny egyének számára az Electro Antiperspirant Sensitive ajánlott, melyet a kézre, lábra és a hónaljban lehet használni. A klasszikus Electro Antiperspirant készüléket pedig azok tudják kihasználni, akik szeretnék az Electro Antiperspirantot bárhol a testen használni és az elektroterápia nem okoz számukra problémát.