Élvezze az első izzadásmentes nyarat! Az Electro Antiperspiranttal egy hét alatt elérheti a kívánt szárazságot teste bármely részén.

Ha 2024.04.16-ig rendel, akár 40% kedvezményt kaphat bármely Electro Antiperspirantra.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT

Nem állítjuk azt, hogy az Electro Antiperspirantok az egyetlen kezelési módszer a túlzott izzadásra. Az alábbiakban találhatók e betegség más kezelési módszereinek leírása.

A - típusú botulinum toxin injekció

A - típusú botulinum toxin injekció

Ez a neurotoxin - idegméreg, mely kolbász méreg néven lett a köznyelvben ismertté, különösen a ráncok eltávolításával kapcsolatban vált népszerűvé. Az interneten találkozhatunk számos ismert személyiségek fotóival, melyek mentesek bármilyen mimikai arckifejezéstől, beleértve a mosolyt. A probléma a botulinum toxinnal, avagy a Botox-al akkor van, ha az orvosa szeretné meggyőzni Önt, hogy a túlzott izzadását is ezzel szüntesse meg. A botulinum toxint ugyanis a szervezet gyorsan lebontja (minél többet használja azt, a szervezet annál jobban ellenkezik ellene), és Ön 2-3 hónapon belül készítheti az újabb adag pénzt a következő tucat injekcióra, amit az orvosa a szervezetébe bök. Így csinálhat az orvos Önből szó szoros értelmében fejős tehenet, amely mindig hozza az újabb pénzt, valahányszor szeretne az izzadástól megválni. Ezzel ellentétben, az Electro Antiperspirant ELITE és más Electro Antiperspirantok több hónapra egyetlen használat után megszabadítják Önt a túlzott izzadástól. És a költségek? Néhány korona a villanyra, amely így lényegesen nagyobb biztonságot jelent, mert nem kell a szervezetbe veszélyes mérgeket adagolni.

Mellkasi és ágyéki szimpatektómia néven ismert műtét

Mellkasi és ágyéki szimpatektómia néven ismert műtét

Ennél a műtétnél az orvos először teljes narkózisba vezeti Önt és aztán a hónaljba vágott kis lyukakon keresztül eltávolítja a derékcsigolyák közelében lévő idegcsomót (szimpatektom), amely felelős az idegimpulzusok átviteléért az agytól a verejtékmirigyekhez. E módszer modernebb változata arról szól, hogy titánkapcsok behelyezésével az idegcsomót elfojtják, így korlátozva az impulzusok átvitelét. Úgy vélik, hogy ezzel a megoldással a felső (mellkasi szimpatektómia) illetve az alsó (ágyéki szimpatektómia) testrészen az izzadás leáll. Ez közvetlenül a műtét után meg is történik, az izzadás leáll, és a páciens a műtétet követő felépülés után elégedetten hazamegy. A probléma körülbelül 6 hónappal a műtét után jelentkezik, amikor is a betegek elég nagy százaléka az úgynevezett kompenzációs (kiegyenlítő) izzadás jelentkezésére panaszkodik, de azonos, sőt még nagyobb mértékben, és a test más részein. Az Electro Antiperspirant felhasználók többsége pont ezekből az emberekből tevődik össze, akik ezen a Mellkasi szimpatektómia műtéten estek át, és most kénytelenek megszabadulni a más testrészeken felbukkanó izzadástól. A műtét után az izzadás leggyakrabban a kézről és a hónaljból a hátra, hasra, fartájékra és a combokra terjed át. Az Electro Antiperspirant készülék számára szinte játéknak számít megszüntetni az izzadást ezeken a testrészeken. Az ágyéki szimpatektómia sohasem kerül végrehajtásra, mert fennáll a lehetősége a nemi szervek működésének károsodására. Ezt a művelet nem lehet senkinek sem ajánlani.

Magas alumínium-kloridot tartalmazó izzadás-gátlók

Magas alumínium-kloridot tartalmazó izzadás-gátlók

Mindenki számára ismerősek a reklámozott hagyományos izzadás-gátlók, amelyekről azt ígérik, hogy akár 24-72 órára megállítják az izzadást. De ha Ön túlzott izzadástól szenved, ezek gyakorlatilag használhatatlanok. Az izzadást nem csak hogy nem állítják meg, de meg se korlátozzák. A használatuk más testfelületen, mint a hónalj elég bonyolult, mert az izzadás-gátló masszív verejtékezésnél nem képes a bőrbe beszívódni és ezért hatástalan. Egyes gyártók ezért megpróbálták megemelni az izzadás-gátlók hatóanyagtartalmát, az úgynevezett alumínium-kloridot, viszont a klasszikus izzadás-gátlókban biztonsági okokból csak kis mennyiség van. A magasabb hatóanyaggal rendelkező izzadás-gátlóknál valóban csökken ideiglenesen a túlzott izzadás, főleg a hónaljban. Ezt a hatást viszont gyakran bőrirritáció és egészen elviselhetetlen égő érzés kísér, amelyre sok ember, aki már valaha ilyen izzadásgátlót használt, panaszkodik. Ebben az esetben is korlátozás van, vagyis csakis a hónalj területére használható. Ilyen égő érzést más testrészeken még csak elképzelni sem lehetne. Ezzel a módszerrel ellentétben az Electro Antiperspirant ELITE készüléket a túlzott izzadás megszüntetésére szinte minden testrészen lehet alkalmazni és hála a pulzáló technológiának gyengédebb, mint valaha.

Az iontoforézis készülékek összehasonlítása Vásároljon Iontoforézis készüléket

Tölgyfakéreg főzete, zsálya tea, hipnózis és egyéb "nagyanyánk tanácsai"

Tölgyfakéreg főzete, zsálya tea, hipnózis és egyéb nagyanyánk tanácsai

A túlzott izzadás kezelésének alternatív megközelítését sok ember kétkedően fogadja. Ezek hatékonysága viszonylag szórványos, de történelmi szempontból nem lehet letagadni. Már nagyanyáink használták a túlzott izzadásnál a tölgyfa kérgének főzetét, amelyben az ember néhány tíz percig kellett áztatta a talpát. Majdnem mindennapi alkalmazásnál és enyhe izzadásnál ezt így valóban lehetett csinálni, és néhány esetben pozitív eredményt is lehetett elérni. De hosszú távú eredményről nem lehet beszélni. Az Electro Antiperspirantokkal összevetve, amelyeknél klinikai vizsgálatok során 100% hatékonyságot mutattak ki, ez egy nagyon alacsony, sőt semmilyen hatással nem bíró megoldás.

Electro Antiperspirant ELITE, Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant

2010 óta a túlzott izzadás gyógyítására szolgáló iontoforézis készülékek sora a mai napig bővült. 2010-ben a HIGHTECH DEVELOPMENT Group csoportba tartozó vállalat vezette be a piacra az első Electro Antiperspirant nevű készüléket. A hozzá hasonló megoldásoktól az egyszerű használatával, a hagyományos AA elemekkel való működtetésével (vagy annak az újratölthető variánsával) különbözik és olyan hatékonysággal, amilyen a világon nincs. Az orvosi felügyelet alatt végzett klinikai vizsgálatok alatt 2010 és 2012 években a páciensek 100%-ánál volt képes segíteni a túlzott izzadás kérdésben. A sokoldalúsága és annak lehetősége miatt, hogy minden testrészre alkalmazható, a mai napig a kínálatunk része. A 100% hatásfokon már javítani talán többet nem lehet.

Electro Antiperspirant Sensitive

Mégis a 2012 év második felében bevezettük piacra az Electro Antiperspirant Sensitive nevű készüléket. Az előző Electro Antiperspiranttól az áram szabályozásával különbözik, amely lehetővé teszi a iontoforézis készülék használatát érzékeny bőrű embereknek. Ebbe a készülékbe lett először beépítve egy szabadalmaztatott mechanizmus, amely megakadályozza az esetleges áramütést a készülék helytelen használata esetén. Ez az áramütés sohasem volt életveszélyes, de annak eltávolításával az eddig bizalmatlan páciensek is bátorságot nyertek a készülék használatához. Az Electro Antiperspirant Sensitive készülékre bármikor rá- illetve lekapcsolódhat a terápia alatt, nem okoz semmiféle áramütést. Elsődlegesen nőknek és érzékeny bőrű páciensek számára javasolt, a kéz-, láb- és hónaljterápiára. Mindkét kéz egyidejű terápiánál, eltérően az első Electro Antiperspiranttól, nem szükséges egy másik személy együttműködése.

Electro Antiperspirant ELITE

Bár úgy tűnt, hogy a HIGHTECH DEVELOPMENT Group már meg tett mindent, hogy eltüntesse a túlzott izzadást a világ felszínéről, nem lett így. Ezért 2015-ben meglátta a napvilágot az Electro Antiperspirant ELITE. Egy teljesen új iontoforézis készülékről van szó, amely az első Electro Antiperspirant 100% hatékonyságára, és az Electro Antiperspirant Sensitive az áramütés kivédésére szabadalmaztatott technológiájára épült. Ezzel az újdonságoknak még nincs vége. Az Electro Antiperspirant ELITE verziót a történelem folyamán először hálózati áramforrásról lehet működtetni, illetve egy integrált, nagy kapacitású akkumulátorról. Áramra csatlakoztatni bárhol a világon lehetséges hála egy olyan rendszernek, amely 100-240 Volt áramkörben képes működni, a dugó típusát elég a rendelésnél megadni. Az Electro Antiperspirant ELITE egy teljesen automatizált készülék, mikroprocesszorral és új pulzáló technológia típussal ellátva, hála melyekkel ezt a test bármely részén még a legérzékenyebb bőrű emberek is használhatják, a gyerekeket beleszámítva. Elég csak megválasztani a testrészt, amelyen a túlzott izzadást szeretné eltávolítani, megnyomni a START gombot és az Electro Antiperspirant ELITE mindenről gondoskodik. Itt sem szükséges a mindkét kéz egyidejű terápiájánál a másik személy együttműködése.

Az iontoforézis készülékek összehasonlítása Vásároljon Iontoforézis készüléket