Száraz februárt tartunk! Szelidítse az izzadását, akármilyen nagyfokú is, bármely testrészén ezzel

a hihetetlen akár US$300 összegű megtakarítással!! Csak 2024.02.25-ig.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT

Semmi esetre sem! Az Electro Antiperspirant készülékek szabadalmaztatott technológiával vannak felszerelve, amely megakadályozza az áramütést, tovább egy védelmi rendszerrel, amely megvédi Önt minden alkalommal. Olvassa el az utasításokat és semmitől se féljen. A jelenlegi a készülékben olyan kicsi az áram, hogy nem történhet semmi baj. A készülékek maximális biztonságra vannak megtervezve, klinikailag teszteltek, és hatóságok által elismert érvényes gyógyászati eszközként vannak elismerve. Az Electro Antiperspirantok segítenek világszerte több tízezer embernek, segítenek Önnek is.

Ellenjavaslatok a szívbetegségségek, a szívritmus-szabályozó pacemaker vagy más életmentő implantátum vagy a fémes implantátum közelében történő kezelésekkel kapcsolatosan.

Az elégedettségi garancia nálunk van, mert a saját termékünk iránt a legnagyobb bizalommal vagyunk, és azt szeretnénk, ha a készüléket kipróbálhatná, letesztelhetné, hogy valóban működőképes-e és megoldhatná az Ön túlzott izzadás problémáját. Ha ez nem így lenne, egyszerűen küldje vissza a készüléket az utasításban található címre és visszakapja a pénzét.

Ne aggódjon, Az Electro Antiperspirantok szinte mindenkire hatnak. Sokan közvetlenül az első eljárás után csodálkoznak, hogy semmi sem történik, de ennek az ellenkezője igaz. A kezelés során szükséges az utasításokat és a gyógykezelések ütemezését követni, kezdetben mintha semmi sem történne, de a kezelés zajlik. Idővel (1-3 héten belül), az izzadás hirtelen eltűnik, nem is fogja tudni, hogyan.

Folytassa a kezelést és a kezei szárazak lesznek. Ez a jelenség az Electro Antiperspirant felhasználók körülbelül 20%-nál figyelhető meg. Mielőtt a tenyere megszűnne izzadni, egy rövid ideig fokozódik az izzadás. Ez azt jelenti, hogy hamarosan el fogja érni a célját. Folytassa a kezelést az utasítás szerint.

Az első 1-3 hétben rendszeresen kövesse a mellékelt utasítást. Ezután jön a fenntartó fázis és azután a készüléket csak egyszer kell használni néhány hetente illetve havonta, a páciens típusától függően, és csak akkor, ha az izzadás kezd visszatérni.

A botulinum toxin egyszeri alkalmazása a kezelt felülettől függően min. US$500,- (mindkét kéz), a talpak esetében US$750,- és a hónalj US$500,- . Néhány hónap után (3-4) muszáj megismételni ezt ugyanannyi pénzért. Be kell járnia a klinikára, és ha a botulinum toxin nem lesz hatásos, a pénzét senki vissza nem adja. Az iontoforézis készüléket csak egyszer veszi meg, és állandó jelleggel használhatja az AA elemek árán. Ez azt jelenti, hogy az 1. ideiglenes kézbe alkalmazott botulotoxinért Ön megveheti az Electro Antiperspirantot, amelyet évekig használhat. Ráadásul pénz-visszafizetési garanciával.

Az izzadás segít lehűteni a terhelésnél magát a testet. Ön viszont csak azokon a helyeken szűnik meg izzadni, amelyekre az Electro Antiperspirant hatással volt, vagyis tenyerek, talpak, hónalj, esetleg más testrészek. A test más részei biztosítják a test hőszabályozását és a káros anyagok eltávolítását úgy mind idáig. Nem kell tartania semmiféle káros hatástól a szervezetére nézve. Az Electro Antiperspirantok csak segítenek.

Nem. Azonban ki kell választania a megfelelő eszközt. Az eszközök fejlesztésénél vizsgáltuk az áram különböző frekvenciáit az emberi szervezet tűrőképességére nézve. Az érzékeny betegeknek az Electro Antiperspirant Sensitive vagy a pulzáló Electro Antiperspirant ELITE ajánlott.

A készülék rendben van. Amíg a végtagjait nem helyezi bele a vízzel teli tartályokba vagy az adaptereket nem rögzíti a testéhez, a készülék mindig 0 értéket fog mutatni. A végtagjainak a vízzel teli tartályban kell lenniük vagy az adaptereknek a testhez kell lenniük rögzítve, aztán az érték emelkedni fog.

Természetesen. Minden Electro Antiperspirantot úgy tervezték, hogy Ön olyan terápia erősséget választhasson, amilyen Ön számára kényelmes és melynél csak enyhe bizsergést érez. Nem kell nagy értéket alkalmaznia.

Ne folytassa. Ön a fenntartó fázisban van jelenleg. 1-2 eljárást alkalmazzon csak akkor, amikor az izzadás magától kezd visszatérni. Ez szárazon tartja Önt ismét hosszú ideig.

Az individuális terveket ingyenesen személyre szabva készítjük konkrét ügyfél számára. Először abszolválni kell az utasítás szerinti tervet, ennek az eredménye alapján alkalmazzuk szükség szerint az egyéni tervet, amit mailen küldünk el az ügyfélnek.

A pulzáló terápia elsősorban azért van, hogy a sokkal érzékenyebb páciensek abszolválhassák a kezelést kellemetlen érzések nélkül. Az Electro Antiperspirant ELITE készüléket be lehet a pulzáló terápiának köszönhetően állítani úgy, hogy megfeleljen a legérzékenyebb egyéneknek is. Ebben rejlik a pulzáló terápia varázsa.