Már emberek százezreinek segítettünk, most Önön van a sor. 2023.10.2-ig akár US$300 kedvezményt is kaphat minden egyes készülékre.

Ingyenes szállítás bárhová a világon és pénzvisszafizetési garancia.
KATTINTSON ÉS SZEREZZE MEG A KEDVEZMÉNYT
Electro Antiperspirant ELITE
Konnektor típusnál:
Raktáron van és azonnal szállítandó
Hálózati tápellátás + beépített, újratölthető akkumulátor
Változó PULS technológia
Amerikai Egyesült Államok = ingyenes szállítás
Pénz-visszafizetési garancia


Electro Antiperspirant® ELITE


A hatékonyak között is a leghatékonyabb! Az első impulzusos és teljesen automatizált kórházi, klinikai és háztartási használatra szánt gép, amelyet akár több hónapig is használhat.

A kezelés kezdetén csak kiválasztja a túlzott izzadással küzdő területet, és a számítógép mindent megtesz Önért. A forradalmi impulzusos technológia lehetővé teszi bármely testrész kezelését szenzitív módon, kellemetlenség nélkül. A hálózati tápegységnek és a beépített nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően Ön soha nem lesz kitéve annak, hogy gépe használhatatlanná váljon.

Végleges és gyengéd megoldás a kezek, a lábak és a hónalj túlzott izzadásának megszüntetésére ( az alapcsomagban található). További adapterekkel a fej, a homlok, a has, a hát, a fenék, a mellkas és más testrészek túlzott izzadása is sikeresen és hosszú ideig kezelhető. Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett a termékkel, és ingyenes expressz szállítást bárhová!EC CERTIFICATE
VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV az elektromos biztonsági vizsgáról
VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV az elektromágneses kompatibilitás vizsgáról

Terhesség, vagy szívbetegség

Szívritmus-szabályozó, vagy egyéb életfenntartó implantátum beültetése

Ízületi fémimplantátumok beültetése